U bent hier:

Agenda/notuleren

Een persoonlijke agenda bijhouden of de agenda van je eigen bedrijf beheren vergt vaak al best wat organisatietalent. Als daar, bijvoorbeeld vanuit je rol als secretaris van een vereniging of stichting, ook nog eens de agenda van je bestuur bijkomt kan dit een hele opgave worden. 

Interesse in samenwerking?
Neem contact op via onze contactpagina

Wanneer Secretariaat Online zich over jouw agenda ontfermt weet jij zeker dat je geen afspraken voor je vereniging of stichting vergeet en dat deze agenda goed combineert met die van je 'day-job'. We houden de agenda van het hele bestuur bij, zo zie je dus meteen wie van je bestuur waar mee bezig is en blijf je van elkaar op de hoogte.

ALV's, commissievergaderingen en bestuursoverleggen worden in samenspraak ingepland en logistieke voorbereidingen hiervoor worden door ons getroffen, je hoeft je dus geen zorgen te maken over een locatie, catering of het voorbereiden van de juiste documenten.

Notuleren en participeren

Aantekeningen maken van een gesprek waar je zelf aan deelneemt is best een uitdaging. Wanneer jij als secretaris tijdens een vergadering moet notuleren is het niet makkelijk tegelijkertijd ook jouw eigen mening te formuleren en te delen. Terwijl jij als bestuurslid natuurlijk wil bijdragen aan besluitvorming. 

Als je het notuleren uitbesteedt aan Secretariaat Online ben je verzekerd van een duidelijk verslag van de vergadering, waarin hoofdzaken van bijzaken zijn gescheiden en actiepunten duidelijk in kaart worden gebracht. Tijdens de vergadering kunnen zo alle bestuursleden de aandacht volledig op de inhoud van het gesprek richten.

Interesse in samenwerking?
Neem contact op via onze contactpagina

 

Meer weten over: