Nieuws

NVD - Security awareness, digitaal veilig werken

Als actief lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners) regio Zuid-Holland kon ik een workshop met deze titel natuurlijk niet voorbij laten gaan!

Digitaal veilig werken is ook op het secretariaat een noodzaak! Security is een “hot” onderwerp, alle organisaties zijn (als het goed is) bezig met de nieuwe regelgeving en wetgeving. Ook als secretaresse zijn er belangrijke zaken die je moet weten. Welke risico’s loop ik, welk risicovol gedrag vertoon ik en wat kan ik er aan doen. 

Humanity HouseDe bijeenkomst vond plaats op een bijzondere locatie: het Humanity House in Den Haag. Ideeën opgedaan voor het Humanity House als vergaderlocatie met uitstekende catering (ook die is getest ;-)) en me voorgenomen privé met de kinderen een keer terug te gaan. Naast een indrukwekkend museum biedt het Humanity House nl. een spannende ervaringsreis van ongeveer drie kwartier en zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten vluchten.

         

In: