Nieuws

NVD TOP-dag in Driebergen

Mooie dag vandaag in Driebergen. Met meer dan 160 directiesecretaresses en managementondersteuners te gast op Landgoed de Horst in Driebergen. Fantastische locatie waar we gastvrij zijn ontvangen. 

De TOP-dag staat voor Training en Opleiding en werd gestart met een inspirerende plenaire sessie. Daarna konden we kiezen uit 6 workshops. Ik vond de volgende 2 heel interessant:

Werk aan het ideale projectteam 
Wat zorgt ervoor dat het ene projectteam beter werkt dan het andere? Welke aspecten zijn bepalend bij het verbeteren van de prestaties van het projectteam? Dit heeft vooral te maken met balans en verbinding. Twee bepalende aspecten die het mogelijk maken om van jouw bestaande projectteam het ideale team te maken. 

Grip op je tijd en je project!
Tijd is een cruciale succesfactor in het algemeen en zeker ook voor projecten. Als project assistent heb je je eigen tijd te managen en bewaak je ook de projectplanning. Je eigen tijd betekent het werken aan je projecttaken en daarnaast voldoende tijd besteden aan je reguliere werk. Veel project assistenten zijn geen fulltime project assistent. Vaak een dag in week, met daarnaast andere collega’s en werkzaamheden die om aandacht schreeuwen. Sommigen zijn project assistent voor diverse projecten, Goed timemanagement lijkt een voorwaarde om door de bomen het bos te zien!

Een goed bestede dag met nieuwe inzichten en mooie kennismakingen.

In: